19.12.2012

Möh

Huh hei! Nyt ku pääsin kehumaan miten mukavaa on kirjoitella tätä puhelimella, niin kuinka ollakaan mokkula sanoi itsensä irti ja nyt sitten saan käyttää tätä iPhonea et saan tänne ees hiukan kirjotelluksi :) ei sen puoleen et ei mua haittaa,mut harmittaa ku ei saa koneella katsottua mitään väliin jääneitä ohjelmia tai mitään muutakaan.
Loma alkoi nyt sitten koulusta tänään.
Olin tos päivän mutsin luona missä zack nyt asustelee väliaikaisesti siihen asti, että saan taas elämäni kuntoon. On se mun karvainen otuskin muuttunut koulutusten myötä ja nyt rupeaa olemaan käyttäytyminen kohdillaan ja eroahdistus selätetty.
Tulin tos illalla vasta kotiin ja innostuin laittamaan vessassakin tavarat järjestykseen ja siivosin vessan. Huomen aamulla kun herään ni on aika tiskata ikuisuuden vanhat tiskit... Onneks ne ei ole pahassa kunnossa,ku huuhtelen aina kaikki astiat ennen ku jätän lavuaariin odottamaan pesua. On sit mukavampi tiskata ku ei ole mitään jämähtänyt astioihin kiinni :)
Ja jestas en ole sisäistänyt et joulu on iha just ja mul on kaikki lahjat viel ostamati (lukuun ottamatta, että ystäväni N:n lahjan olen ostanut). Kämppääkään ei ole mihinkään joulukuntoon tosiaan laitettu :D
Nyt jatkan tv:n möllöttämistä ja tekstailua ihmisten kanssa.
Hyvää yötä! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti