5.12.2010

Ihanan ihana flunssa

Miten tukalaa voikaan olla kärsiä yskästä jo kolmatta viikkoa ja ja näyttää ettei se tee loppua sitten millään. Nyt vielä päälle tuli ihana flunssa ja pieni kuume. Juusokin (mieheni) Kärsii tällä hetkellä flunssasta ja yhdessä niistetään täällä kämpillä. Kyllä se flunssa vaan vetää matalaksi vahvemmankin ihmisen.
Viime yönä päästiin vasta neljän maissa kotiin kun Juuson kaveri pyysi meitä vielä ajelulle. Kiinnitin nyt vasta huomiota, kun oltiin viime yöllä  auton kanssa parkkiksella hiukan kokeleimassa niin siellä oli meidän lisäksi kolme muutakin autoa kokeilemassa hiukan miten auton kanssa oikeen rallitetaan. Vähän ennen neljää yöllä?!? Mitä ihmisten päässä oikein liikkuu (tosin hyvä mä olen sanomaan ku itekkin oltiin siellä).
Tänään pitäisi mennä Jaakon luo katsomaan Harry Potter  ja puolverinen prinssi. Mulla on jopa lapaset siellä panttina jotta varmasti menen.
Ei tää talvi kauheen kivalta tunnu ku eilenkin sain Juuson auton päältä vetää 30cm lunta pois ennen ku päästiin liikkeelle. Miesten mielestä tää on parasta aikaa ku saa vetää lumirallia.No kai tästä vois mennä suihkuun ja kunnostautua sen minkä jaksaa ja lähteä sitte kohti Naantalia Jaakolle.

Pukekaa lämpimästi ni ei käy näin kuin mulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti