8.12.2010

Ihmiset varmaan tietävät kuinka kamalalta tuntuu kun selkä särkee aivan jumalattomasti. Oon kärsiny tästä jos viime perjantaista lähtien kun olin 12h seisalteen/ liikkeessä. Se töissä käynti on kivaa mutta sen jälkeen vielä shoppailemaan niin jossain vaiheessa rupee tuntumaa ilkeeltä. No hyvääkin shoppailussa on sillä ostin (äitini osti) mitä. Osa on tosin joululahjoja ja en kerro niitä vielä. Ne mitkä sain kuitenki heti itselleni niin ovat: kynsiviila,kajaali,huulikiilto,rintsikat, naisten boxerit ja 10euroa puheaikaa.
Sain myös pitkään odotetut tavarat äidiltä takaisin: kalevalan käärmesormus, nomination koru ja ehkä se kamerakin vielä joskus sieltä tulee takaisin omaan taskuun.
Eilen en mennyt kouluun ku oli kuumetta ja jäätävä yskä. Vieläkin keuhkoputkentulehduksen aikaansaannosta. Ja asiaa ei varmasti auta että poltan tupakkaa enkä malta pysyä millään sängyn pohjalla.
Huomenna on aloitan varhaisen viikonlopun, koska on asioita jotka pitää selvittää ja tämä liittyy aikasemmin tapahtuneeseen. Eli pidän perjantai päivän omaa lomaa. Menen huomenna Jaakolle naantaliin ja olen siellä yhden yön ja menen selvittelemään asioita toivon mukaan, jos tämä eräs henkilö ottaa yhteyttä. Siittä siten jatkan perjantaina Juuson luo. Kyllä se ikävä on jo kova vaikka juuri eilen näin Juuson viimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti