24.7.2011

A lot on my mind

Tuntuu et on ihan liikaa asioita jotka pitääs tehdä ja mitä haluan tehdä.

A) Haluan muuttaa pois sieltä mis me juuson kanssa  nyt asutaan koska se on täys ghetto ja me ei kuuluta sellaselle alueelle. Mutta ah nii ihana asunnonvälitys firma sanoi että heidän toive on että asunnossa pysyttäisiin väh. 2 vuotta ennen asunnon vaihtoa! Meille ei kerrottu tästä kun valitsimme tämän firman. Ja kirsikka kakun päälle et me ollaan asuttu tos just ja just vast 2kk ja se on täyttä helvettiä ollut!

B) Meil on tän kuun vuokra maksamatta, koska ei saada mitään tukia Juuson suurien tulojen ansiosta. Vaikka Juusolla ei edes ole kesäisin töitä, fucking great!

C) Juuson isä ei kerinnyt korjata juuson auton jarruja ja meillä ei ole nyt autoa sitten ollenkaan ensi viikolle, koska hän lähti lomamatkalle. Juuso saa kortin takaisin huomenna, mutta milläs me ajetaan?!

D) Tarvitsen rahaa rutosti, haluan hiukset suunnilleen sen värisiksi kuin ne olivat ennen värjäys operaatioitani. Tarvitsen uusia koulutarvikkeita. Haluan myös hemmotella itseäni hieman ennen loman loppua. Haluaisin jonkun kivan pokkarin luettavaksi, Zackille haluaisin ostaa uuden pedin mikä on sopiva hänelle (hinta 85e), tatuointi pitäis käydä korjauttamassa/tekemässä loppuun ennen koulun alkua, koska nyt se on RUMA! Huone pitäisi sisustaa myös uudelleen, joka vaatii rahaa. Sohva on tosin jo tulossa. Uusi puhelinkin olisi tarpeen. Huoh...

E)Tarvitsen töitä ja olen jopa laittanut hakemuksia menemään. Olen rekisteröinyt itseni kahdelle työnhaku sivulle: varamiespalveluun ja legioonaan.

No tos oli kai nyt suunnilleen mun kaikki tän hetken murheet. Sain ainakin avauduttua.

                                                     Kuva vanhoista ja alkuperäisistä hiuksista
                               

1 kommentti: