23.7.2011

Mökkeilyä

Oli kyl ihan mahtava päivä!
Sain nukkua niin pitkään kun halusin ja sen jälkeen lähdettiin Äidin, Juuson ja Zackin kanssa käymään torilla. Kotiin tarttui sieltä litra herneitä ja litra mansikoita. (Kuva googlesta)
Joskus kolmen maissa lähdettiin sitten mökille. Matkalla käytiin yhdessä marketissa, josta ostin Zackille vesilelun, puruluita ja itselle cosmopolitanin. Mummi oli tehnyt tosi hyvä ruokaa ja sit oltiinkin hetken aikaa ähkyjä. Vesi oli lämmintä, nimittäin +23. Zack juoksi meressä vesilelunsa perässä lähes tulkoon 2h :)). Uimassa käytiin Juuson kanssa kerran ilman saunaa ja saunan kanssa 3-4 krt. N tuli myös naapuri mökille ja hänkin tuli uimaan ja saunomaan meidän kanssa. Niin ja peseydyin meressä. Tykkään ku se tekee hiuksista jotenkin hyvät tai sit kuvittelen vaan :DD. Saatiin N:nnän kanssa myös hiukan puhuttua henkilökohtaisista asioista ja suunniteltua sitä et jos viel tänä kesänä lähdetää Ruotsiin pariks päiväks, mut kaikki riippuu siitä et mitä Äiti sanoo lopputulokseksi. Tähän mennes päästiin siihen asti, et lupas harkita ihan tosissaan ja ku olen siit koko kesän puhunu. (Kuva on jo hiukan vanha mut siinä meidän Ninni ja minä)
IKEA:ssa kun oltiin niin sain:

Nämä kuvat: IKEA:n sivuilta

1 kommentti:

  1. Hii eilen oli kyl ihana ilta :) Toivotaan et se ruotsi homma onnistuu! Millonkohan tein äiti ilmottaa sulle mihin tulokseen on tullu?(:

    VastaaPoista