24.4.2011

Happy day

Takana pitkä päivä, huhuh. Olen kyllä iloisin, mutta mietteliäisin mielin.
Oltiin tänää Juuson kans meiän mökil tekees hiuka töitä et saadaa ees hiuka rahaa, ku se yleensä tekee tiukkaa. Ensiksi ruvettiin kantamaan klapeja, mutta mulle iski melkein heti allerginen reaktio puun pölystä =// no vaihdoin sitten hommia ja rupesin haravoimaan kun piha on aika huonossa kunnossa kovan talven jälkeen. Zack pelkäsi haravaa niin että räksytti varmaan 15min putkeen, joka ei kyllä korvassa kivalta kuullostanut ja ei se sitä lopettanut vaikka kuinka käskin. Sen jälkeen siirryin sisälle tekemään salaattia ja kattamaan pöytää Mummin kanssa. Vielä ennen ruokaa käytiin mummin kanssa vanhoja kirjoja läpi joita sitten heitettiin poltettavien kasaan, tosin vein välistä muutaman kirjan ja Juuso vei varmaan kymmenen!! Kirjat jotka itse otin nii oli Agatha Christien kirja ja toinen oli todella vanha jossa oli joitain pilapiirroksia :D. Ja ruuaksi oli kinkkukiusausta, omnomnom.
Ei keretty juurikaan hengähtämään kun taas jo piti olla menossa. Mentiin yhden ystävän ja Juuson kanssa tekemään hänen pomonsa määräämää juttua, josta en voi kertoa sen enempää. (ei mitään rikollista kuitenkaan, vaan ihan kunnon asialla oltiin :) )
Tän työ jutskan jälkeen mentiin sen mun ystävän luo ja hengailtiin vaan =).
Just vähän aikaa sitten päästiin Juuson kans himaan ja ollaan varmasti molemmat aika väsyneitä ja Zack vetääkin jo sikeitä.
Joten yöt kaikille <3
+ Pari ihan sekalaista kuvaa,mut väliäkö sillä :))

Paha tapa, mut minkäs teet.


Juusolta saatu, ihana kulta <3 toivoin tätä niin kauan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti