12.8.2011

Funny day

Tänää on ollu aika monimutkainen päivä. Heräsin jälkeen yhdentoista ja Zack oli hajottanu lasin ja pelkäsin jo et se on mennyt syömään lasin siruja, mut onneks ei. Pian sen jälkeen V ilmestyikin meille ja odotettiin että Juuso pääsee töistä ja lähdetään katsomaan asuntoa, mut se meni puihin kun V:n äiti rupes kiristää et auto lähtee pois jos se laittaa nimen paperiin. V kuitenkin ehkä saa muuttaa meidän tän hetkiseen asuntoon mikä on ihan kauhee. 

Kävin eilen tekees rikosilmotuksen siitä naisesta ja kaikki meni hyvin ja asiaa lähdetään ajaan kun se jo uhkailikin. Sille vaaditaan rangaistusta ja vaatteiden palautusta, mut ei siitä sen enempää. Toi nyt oli kevyt pintaraapaisu tuohon tilanteeseen.

Nyt olen Nellan luona ja jutellaan iha kaikesta. My best friend <3. Ei ollakkaan päästy pitkään aikaan juttelemaan kunnolla ja rauhassa ja vielä niin et molemmat on selvin päin. 

Ja huomiseks tulikin työkeikka mynämäen markkinoille, mut viel kaihertaa se et mistä saan bensarahaa et pääsen sinne. No kuitenkin mahtavaa päästä hiukan töihin!

Kuvat ovat sitten tosiaan yli vuoden vanhoja ja muutama aika läpällä :DD.



 Ja toi puhelin tosiaan toimii noin vieläkin-->



Meen nyt jatkamaan Nellan kanssa ku Nellakin on pian saanut siivouksensa tehtyä. :))

Hyvät viikonloput KAIKILLE!! <3

1 kommentti:

  1. Rakas ja tärkein!<3 Oli ihana jutella sun kans tänää tulevaisuudesta ja haaveilla kaikkee:) Suottaapi olla, että nägyy huomenna Mynikses...;)

    VastaaPoista