1.8.2011

Päivän fiilis

Tänään vaikka heräsinkin vasta hiukan ennen yhtä niin oon kerinny tekee vaikka ja mitä. 

Heti ku nousin ja sain itseni kunnostatuduttua, niin lähdettiin sinne sossuun ja asunnonvälitysfirmaan. Kaikki ei tosin mennyt ihan putkeen. Sossussa kaikki meni hyvin ja asiat saatiin kuntoon. Kun taas tää asuntopaska juttu ei sujunu sit yhtään. Eli tältä firmalta ei saada asuntoa ennen kun ollaan asuttu 2 vuotta täs samas asunnos. Ja siihen me ei todellakaan suostuta, nimittäin mun kaverin puhelin varastettiin meiltä, öisin meidän ikkunoihin koputellaan, yksin ei illalla pahemmin ulos lähdetä, tää on liian kaukana juuson työpaikasta jnejne. Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin. Siispä nyt kun saadaan vuokra maksettua ja Juuson työt alkaa niin me vaihdetaan asunnonvälitysfirmaa ja muutetaan uuteen kotiin. 

Sain myös itsestäni irti ja tartuin mopin ja imurin varteen. Vessan siivosin,samoin makuhuoneen ja eteisen. Keittiön siivosin jo eilen. Juuson tehtäviin kuuluu olohuoneen siivous ja tiskien tiskaaminen. Im happy! :)

Kohta lähdetään hakemaan kaveria turun keskustasta meille yöksi ja saadaan samaan reissuun ilmaiset pizzat tai pastat, omnom! <3

Illalla mennään sit poikkeamaan Naantalissa ja siivotaan auto ja palautetaan se. Sit varmaan ehkä raksataan Juuson omaa autoa.
Hyvä fiilis on ainakin vielä! :)) Toivon et on muillaki. Kyl pienet asiat saa piristymään.
                                                                                                                    (nälkä jo! kuva googlesta)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti