5.5.2011

Tired

Voi että ku olen kuitti! Viikon tehny hommia ja sen kyllä huomaa kun en ikinä tee normaalisti niin pitkiä päiviä. Huomen aamulla herätys klo: 5.00 ja töihin puol seiskaks. Mut sen jälkeen viikonloppu!!! <3
Innostuin tänään ja laitoin itselleni tekokynnet sellaset mitkä voi siis ite lakata. En kerenny niist nyt ottaa kuvia, mut ite oon tyytyväinen. Laitoin siihe sellast glitteri kynsilakkaa ja ne kynnet on lyhyttä mallia =). Haa ja ostin myös tänään äitienpäivä lahjan citymarketista. Siin paketissa on aamutossut ja kaikkii kivoi laventeli tuoksusii kylpyjuttui jne.
Huominen se näyttely jänskättää, vaik periaattees mitä turhaa sellast jännittää. Kai se sit on vaa se ku se saattaa ol meiän viimeinen oljenkorsi ja jos se onkin joku iha kamala läävä (kuvissa näyttää hienolta, mut yleiskunto TYYDYTTÄVÄ!)  ja seki ku kuvat voi valehdel.
Ja eile illal ku yritin ruvet nukkuu ni tuli ihan jäätävä paniikkikohtaus ihan turhasta. Olin taas vaihteeks varma et teen kuolemaa tms. Sydän löi tuhatta ja sataa ja välil jätti lyönnin välistä. Äiti oli sit niin kultanen et pyys mut sen viereen nukkumaan et jos olo helpottais... pyörisin sit sängys kuitenkin 00:35 asti, tai siis sillon katoin vikan kerran kelloa. Aamulla olin sit taas vaihteeks ku mikäki pystyyn kuollu. Noo tää päivä sujui kyl muuten iha mukavan lepposasti :)).
Ei muutku unia ja toivotaan ettei eilinen paniikkikohtaus toistu tänään. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti