2.5.2011

After rain

Tuntuu et aika menee hirveen nopeesti. Tajusin just et siit on jo pian vuos ku mentii Juuson kans kihloihin ja tuntuu ku se päivä ois ollu eilen. Tuntuu et aika vierii vaa ja en ite ees ain pysy perässä. Odotan sitä et tää paniikkihäiriö paranee, niin saan lopettaa lääkkeet lopullisesti ja jatkaa elämää iloisena ja normaalina.
Ollaan myös nyt Juuson kanssa haettu asuntoja sille ja varmaan jonain päivänä mäkin pääsen sinne muuttamaan. Musta tuntuu et ne vuokra-asunto välitys  toimistot suosii niitä kellä on lapsia ja totta kai ymmärrän senkin, mutta se et me ollaan haettu asuntoja nyt sit jo pian 2kk ja kaikista tulee vastaus et meni perheelliselle tms. Tuntuu tosi julmalta, koska meilläkin on kiire.Meidän tämänhetkinen vuokra-asunto myydään ja meidän pitää lähetä pois tän kuun 31. päivä.Ja yrityksen puutteesta ei voi ainakaan valittaa, koska koko ajan haetaan ja ollaan laitettu hakemuksia. Toivotaan et kaikki järjestyy ennen tuota päivää nimittäin aika käy vähiin.
Vapusta en voi oikein mitään sanoa ku meni hiukan vituilleen. Mut yksi vappu tämäkin ja ensi vuodesta teen paremman! :) Vappuna oli muutenki ilma tosi vaihteleva ja ei oikein inspiroinut mennä ulos mitään kattelemaan. Hiukan kävin kaverin kans mopolla ajelees ja sillee.
Kuntoilu ei ole vielä alkanut kun nenä vuotaa vieläkin ja kurkku arka. Heti ku tää kevät flunssa lähtee ni kuntoilu alkaa.
Tänään tein 8,5h työharjoittelu päivän ja huomenna töihin jo 7:30 ja sit herätys onkin jo 04:45. Et ei muu auta ku mennä nukkumaan, öpyä <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti