29.5.2011

Uuteen kotiin

Nyt on pikkuhiljaa aika sanoa heipat tälle asunnolle ja jättää nii huonot kuin hyvätkin muistot tänne ja aloittaa kullan kanssa kaikki alusta uudessa asunnossa. Muutto siis tapahtuu keskiviikkona, jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti. Eilen oli kova remppaaminen täällä vielä nimittäin olohuoneen laminaatti piti osittain vaihtaa, seinästä kitata reiät ja maalata se. Kova siivousurakka on osittain takana, mutta osittain edessä. Keittiön olen siivonnut ja samoin vessan. Olohuone siivotaan kun lattia on kunnossa ja kamat viety pois, sama koskee makuuhuonetta.

Oon omalla tavalla hirmu iloinen et ollaan saatu asuu tässä tää vuosi ja koettu kaikki rällästykset, naurut ja itkut. Kyl tätä jää hiukan kaipaamaan ja haikea olo kattoa ku tavarat on laatikoissa ja asunto melkein tyhjillään. Mut joskus tää olis kuitenki ollu edessä ja kiva et saa alottaa kaiken alusta ja tehdä just niinku ite tykkää. Siitä uudesta asunnosta ei missään nimessä tuu mitään bilekämppää ja onneksi meillä on Juuson kanssa tästä sama mielipide.

Perjantaina oli sellanen hirveen surullinen fiilis, kun olin siellä hautajaisissa. Sain pidätettyä itkun siihen asti että pääsin kotiin, mut sen jälkeen alkoi se itkeminen eikä se meinannut tuottaa millään loppua. Kuvat on ikuisesti mielessä ja koitan jatkaa tästä eteenpäin pikkuhiljaa.

Tänään meen vielä kotiini sillä mulla on töitä vielä maanantai ja tiistai. Tiistaina sitten tulen tänne viimeistä kertaa yöksi ja keskiviikkona voin sanoo heipat tälle ja siirtyä uuteen kotiin. 

1 kommentti:

  1. jenssimuru, koska on tuparit? ((: hihihi, kutsua odotellen. peeäs, hirmukova ikävä <3

    VastaaPoista